Kreditno posredovanje

Kreditno posredovanje

Model kreditnog posredovanja u svijetu je poznat već godinama, pa se tako u Njemačkoj preko 60% kredita građanstvu plasira preko specijaliziranih agencija-službenih vanjskih kanala prodaje banaka. U isto vrijeme, u Velikoj Britaniji taj trend dostiže gotovo 80%, a u Italiji je jako razvijeno franšizno poslovanje banaka.

Razlog za takav trend financijskih tržišta u prvom redu je želja samih banaka da klijentima ponude profesionalniju i osobniju uslugu uz veliku uštedu vremena.

Snaga agencijskog posredovanja očituje se u tzv. čistim ili destiliranim informacijama koje, oslobođene od raznih marketinških trikova, omogućuju donošenje brzog i točnog zaključka o mogućoj realizaciji kredita u nekoj od naših partnerskih banaka.

Naš koncept "sve na jednom mjestu" najvrjednija je usluga koju nudimo našim klijentima. Informacije o svim kreditnim linijama, osiguranju i štednji na jednom mjestu, pomoć kod dobivanja i popunjavanja svih potrebnih obrazaca i detaljna komunikacija s klijentom sve do isplate u banci na trostrano zadovoljstvo garancija su za dugoročno partnerstvo u planiranju financijskih aktivnosti.

Kod koje banke možete dobiti bolje uvjete? U kojim bankama uopće možete podići kredit? Mi znamo odgovore na takva pitanja.

Svaki put kada neuspješno zatražite kredit u banci, pogoršava Vam se ocjena kreditne sposobnosti u Kreditnom izvješću. Obzirom da svaki kreditni upit ostaje vidljiv, svakim je idućim pokušajem vjerojatnost da dobijete kredit sve manja.

Vaša matična banka Vam je ponudila kredit, no želite provjeriti možete li proći povoljnije? Ne želite gubiti vrijeme obilazeći banke? Informacije na Internetu vam se čine kontradiktorne?

Možemo Vam brzo dati pouzdane odgovore na Vaša pitanja. Iskoristite obrazac za upit ili nas jednostavno nazovite.

Put do točnih odgovora nikada nije bio kraći i jednostavniji.

Naši kreditni savjetnici pronaći će Vam optimalan kredit, pripremiti svu potrebnu dokumentaciju te obaviti sve ostale aktivnosti do isplate.

Ispunite kreditni formular i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

S OVLAŠTENJEM :

Brza prijava

Kontakt

Aton usluge d.o.o.

Draškovićeva 11/1
10000 Zagreb

 

MOB. 095 394 4143 - dežurni agent

E-MAIL  info@aton-usluge.net

 

KREDITNI OBRAZAC - KLIK!

MI ZOVEMO VAS - KLIK!

STOP!

STOP!

AKCIJSKI PRIMJER

Kredit: 75.000 HRK
Otplata: 84 mj.

(1) OPCIJA
Kamata varijabilna: 4,5%
Rata: 1.042,50 HRK
(2) OPCIJA
Kamata fiksna: 5,5%
Rata: 1.078,00 hrk